De leukste jeugdtheater-voorstellingen in het weekend

Na een succesvolle reeks online voorstellingen stopt Vakantietheater na het ‘Dikkie Dik weekend’ met het programmeren en uitzenden van jeugdtheater. 
 
Vakantietheater ontstond vlak voor de krokusvakantie van dit jaar. Met veel plezier en in sneltreinvaart bouwden we een platform waarop gezinnen in de oersaaie lockdown alsnog konden genieten van professioneel jeugdtheater. Overrompeld door het aantal kijkers en geïnteresseerden bleven we ook na de vakantie themaweekenden programmeren: Weekendtheater! 
 
Echter, met de komst van de lentezon spelen en wandelen we liever buiten dan dat we online naar het theater gaan. Bovendien zijn openluchtvoorstellingen alweer bijna mogelijk… Althans, daar hebben wij alle vertrouwen in!
 
We bedanken alle theatergroepen die hun voorstelling beschikbaar hebben gesteld en het Rietveldtheater voor de fijne samenwerking!
 
Heb je interesse in online (en live) voorstellingen voor in huis, in de klas of waar dan ook, neem dan vrijblijvend contact op met Bureau Vanaf2:
E. info@vanaf2.nl 
T. 020-6366860
 
Tot slot willen we alle kijkers enorm bedanken voor het kijken en daarmee het steunen van de betrokken theatermakers. Hopelijk tot gauw in het theater!
 
Bureau Vanaf2, Stichting 2-ater & Klein Amsterdam Producties